Camera Agricola Judeteana Constanta

Prezentare

C.A.J. Constanta este o institutie publica descentralizata, cu personalitate juridica, in subordinea Consiliului Judetean Constanta si in coordonarea tehnico-metodologica a Agentiei Nationale de Consultanta Agricola, finantata din venituri proprii si subventii de la bugetul de stat.

Principalele activităţi realizate sunt : loturi demonstrative, demonstraţii practice, organizarea de seminarii, simpozioane, dezbateri, mese rotunde pe teme de specialitate, organizarea şi participarea la expoziţii, târguri şi concursuri cu tematică agricolă, elaborarea de proiecte model pentru exploataţii agricole şi de proiecte pentru investiţii în agricultură cu finanţare din programe naţionale şi europene, cursuri de calificare pentru producătorii agricoli, cursuri de instruire şi perfecţionare pentru producătorii agricoli şi specialişti, editarea, tipărirea şi distribuirea de cărţi, reviste, broşuri, pliante, filme şi alte materiale audio-vizuale de specialitate.

CITESTE MAI MULT

ARTICOLE

Se infiinteaza Camera Agricola Judeteana Constanta - ziarul Observator de Constanta, 18 Martie 2010

La ultima sedinta a Consiliului Judetean Constanta, din luna februarie, alesii judetului nostru au aprobat proiectul de Hotarare privind infiintarea Camerei Agricole Judetene Constanta, care va functiona in subordinea CJC. Potrivit prevederilor Hotararii de Guvern nr. 1609, din 16 decembrie 2009, in Romania se infiinteaza Camerele Agricole Judetene, prin reorganizarea oficiilor/centrelor de consultanta agricole judetene, care se desfiinteaza. Astfel, patrimoniul Camerei Agricole Judetene Constan...

CITESTE MAI MULT